Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 440g79kcal2.5g11g1.8g3.1g
Herkkusieni säilyke 440g75kcal9.2g0.9g1.3g10.6g
Oliiviöljy 31g273kcal0g0g30.8g0g
Vesi220g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Manteli 110g678kcal26.5g7.3g59.4g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2227kcal77.8g41.2g186.8g43.6g
Valittu annoskoko1250g1113kcal38.9g20.6g93.4g21.8g
Annoskoko puolitettuna625g557kcal19.5g10.3g46.7g10.9g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792