KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g588g824kcal94.1g14.7g43.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 353g511kcal11.5g111.5g0.8g2.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g38kcal1.9g1.8g2.6g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g294g200kcal9.1g35.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3146kcal233.2g326.6g98g5g
Valittu annoskoko1250g1573kcal116.6g163.3g49g2.5g
Annoskoko puolitettuna625g787kcal58.3g81.7g24.5g1.3g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396