Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g146g88kcal2.2g19g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g91g26kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Purjosipuli 61g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Seiti x-tra183g146kcal31g1.8g1.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.1g16kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton9g1.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 730g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g24g18kcal1.1g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g617kcal73g63g6.8g10g
Valittu annoskoko1250g309kcal36.5g31.5g3.4g5g
Annoskoko puolitettuna625g154kcal18.3g15.8g1.7g2.5g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448