Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi795g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g27g15kcal1.6g0.8g0.5g26.5g
Kuivahiiva, annos 11g13g48kcal6g5.3g0.8g0g
Soijajauhot, Soyolk119g477kcal46.5g19.1g23.8g14.3g
Vehnälese 106g242kcal14.1g16.3g4.8g39.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl111g1001kcal0g0g111.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 79g536kcal21.4g5.5g46.1g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4635kcal179.2g94g374.4g180.6g
Valittu annoskoko1250g2318kcal89.6g47g187.2g90.3g
Annoskoko puolitettuna625g1159kcal44.8g23.5g93.6g45.2g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362