Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 121g389kcal32.5g0g29g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 243g72kcal4.6g8.5g0.6g5.9g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g243g73kcal3.6g10.9g1g6.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g152g167kcal4.5g4.8g15.2g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g121g194kcal2.5g4.6g18.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 364g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g7.3g16kcal1g1.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1819kcal97.4g60.8g129.2g24.2g
Valittu annoskoko1250g910kcal48.7g30.4g64.6g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g455kcal24.4g15.2g32.3g6.1g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401