Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 481g1065kcal84.1g0g81.7g0g
Tomaattimurska 481g141kcal2.7g25.5g1g9.1g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2590kcal180.4g85.2g166.6g30.6g
Valittu annoskoko1250g1295kcal90.2g42.6g83.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna625g648kcal45.1g21.3g41.7g7.7g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452