Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g404g566kcal76.8g10.5g25.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl330g280kcal4.6g14.5g23.1g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g330g1154kcal52.8g211.1g8.6g19.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow21g56kcal2.1g2.1g4.3g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g165g429kcal49.5g3.3g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4970kcal371.6g483g172.4g40.2g
Valittu annoskoko1250g2485kcal185.8g241.5g86.2g20.1g
Annoskoko puolitettuna625g1242kcal92.9g120.8g43.1g10.1g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081