Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen106g27kcal0.9g4.9g0.4g2.1g
Kukkakaali 295g71kcal5.3g6.5g0.9g6.8g
Parsakaali brokkoli 290g102kcal13.4g5.7g0.9g7.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g264g317kcal9g9.5g26.4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g26g90kcal5.3g0g7.6g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)32g122kcal9.2g0.6g9.2g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g211g527kcal38g0g42.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g193kcal0.3g0.3g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2896kcal162.8g55g217.4g32.4g
Valittu annoskoko1250g1448kcal81.4g27.5g108.7g16.2g
Annoskoko puolitettuna625g724kcal40.7g13.8g54.4g8.1g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977