Tonnikalamunakas (maitoon)

Valuta öljy purkista pannulle ja tee normimunakas.

Kun on melkein kypsä, lisää päälle tonnikala, valkopippuria, pizzamaustetta ja juustoraastetta.

Laita levy pienemmälle/sammuta koko
naan ja anna hautua kannen alla kunnes juusto sulaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa207g620kcal47.5g0g47.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g207g95kcal6.6g9.9g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 455g648kcal56.8g1.4g46.6g0g
Tonnikala ( Eldorado paloja öljyssä )382g822kcal110.8g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4370kcal443.4g22.6g278.4g0g
Valittu annoskoko1250g2185kcal221.7g11.3g139.2g0g
Annoskoko puolitettuna625g1093kcal110.9g5.7g69.6g0g
Arvot/100g100g175kcal17.7g0.9g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222543