Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 20g178kcal0g0g20.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Pirkka luomu tomaattimurska744g223kcal10.4g48.3g3.7g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g134g295kcal30.8g1.3g18.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 149g338kcal20.8g2.5g26.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.2kcal0.1g0.5g0g0g
Spagetti 104g341kcal10.6g69.1g1.1g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2815kcal148.6g252.6g141.2g9.4g
Valittu annoskoko1250g1408kcal74.3g126.3g70.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna625g704kcal37.2g63.2g35.3g2.4g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304