Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g124g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Naudanliha keskiarvo 477g729kcal92.1g0g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g286g172kcal4.3g37.2g0.3g2.6g
Hapankaali (Rasilainen)239g43kcal4.3g4.3g0.7g4.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Smetana14g56kcal0.3g0.3g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2119kcal205.8g107.6g95g24.2g
Valittu annoskoko1250g1060kcal102.9g53.8g47.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g530kcal51.5g26.9g23.8g6.1g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032