Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g62g199kcal5.4g42.4g0.9g4.4g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g62g226kcal4.7g47.5g1.5g2.1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan94g327kcal7.9g71g0.1g0.9g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g35g42kcal0.9g2.1g3.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkoviini kuiva 218g150kcal0.7g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 623g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2077kcal43g343g24.2g20.8g
Valittu annoskoko1250g1038kcal21.5g171.5g12.1g10.4g
Annoskoko puolitettuna625g519kcal10.8g85.8g6.1g5.2g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275