Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi591g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 53g470kcal0g0g53.2g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g59g207kcal7.7g41.4g0.8g3.1g
Tattarijauho, Vijatuote47g165kcal6.1g33.1g0.7g2.5g
Kaurahiutale 95g354kcal13.7g53.9g6.9g9.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g307g1044kcal6.1g239.6g5.2g21.5g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4535kcal68.2g745.2g134g77.4g
Valittu annoskoko1250g2268kcal34.1g372.6g67g38.7g
Annoskoko puolitettuna625g1134kcal17.1g186.3g33.5g19.4g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041