Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali815g172kcal9.8g27.7g1.6g17.1g
Lihaliemi laimennettu 54g10kcal0g1.6g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 326g722kcal57.1g0g55.4g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g16g57kcal0.3g14.5g0g0g
Voi 38g276kcal0.5g0.2g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2475kcal135.4g88g176.4g34.2g
Valittu annoskoko1250g1238kcal67.7g44g88.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna625g619kcal33.9g22g44.1g8.6g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893