Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka218g299kcal47.9g4.1g13.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu93g117kcal10.2g0.3g8.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.2g74kcal0g0g8.2g0g
Rice Dream, riisimaito327g154kcal0.3g30.7g3.3g0.3g
Täysjyväriisi. Risella.120g419kcal8.4g85.1g4g7.2g
Parsakaali, tuore, 257g133g40kcal6.1g2.7g0.4g2.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g133g56kcal0g12.5g0.1g3.3g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g109g135kcal3.3g27.9g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)109g29kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2645kcal155.2g337g76.6g29.6g
Valittu annoskoko1250g1322kcal77.6g168.5g38.3g14.8g
Annoskoko puolitettuna625g661kcal38.8g84.3g19.2g7.4g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557