Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g271g561kcal28.1g5.1g50.6g8.1g
Sipuli, tuore54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Lanttu 54g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Porkkana 217g71kcal1.3g12g0.4g5.5g
Selleri, annos 50g38g5.3kcal0.4g1.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 352g228kcal5.6g46.4g0.6g3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g41kcal1.9g0.2g3.6g0g
Parsakaali, tuore, 257g125g37kcal5.7g2.5g0.4g2g
Kiinankaali raaka 100g125g22kcal2g2.9g0.4g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1990kcal92.4g150.6g112.6g46.8g
Valittu annoskoko1250g995kcal46.2g75.3g56.3g23.4g
Annoskoko puolitettuna625g497kcal23.1g37.7g28.2g11.7g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062