Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g459g505kcal96.4g0g11.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g64g48kcal2.9g8.3g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g9g15kcal0.8g2.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 459g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 9g81kcal0g0g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Herkkusieni 184g29kcal3.9g0.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1408kcal211.2g32.2g44g8g
Valittu annoskoko1250g704kcal105.6g16.1g22g4g
Annoskoko puolitettuna625g352kcal52.8g8.1g11g2g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006