Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 814g2609kcal217.9g0g194.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]163g549kcal19.5g0g60.2g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia116g174kcal19.8g0g10.5g0g
Juusto, mozzarella 70g182kcal13g0g14.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7260kcal560g8g573g1g
Valittu annoskoko1250g3630kcal280g4g286.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna625g1815kcal140g2g143.3g0.3g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588