Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g298g649kcal29.2g119.6g5.4g25g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha238g395kcal45.2g0g23.8g0g
Salsa medium (Rainbow)198g50kcal2.2g8.5g0.4g3g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g198g40kcal1.2g7.5g0.6g2.8g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g40g56kcal1.2g1.6g4.8g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman238g476kcal52.4g2.4g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3353kcal263.8g283g122.6g63g
Valittu annoskoko1250g1676kcal131.9g141.5g61.3g31.5g
Annoskoko puolitettuna625g838kcal66g70.8g30.7g15.8g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225