Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 527g752kcal65.9g1.6g54.1g0g
Soijakastike 11g6.4kcal0.5g1g0g0g
Herkkusieni 211g34kcal4.4g0.6g0.7g3.2g
Voi 158g1148kcal1.9g0.6g128.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot158g459kcal22.2g1.6g41.1g0g
Ruohosipuli 26g6kcal0.4g0.4g0.2g0.6g
Oliiviöljy 158g1399kcal0g0g158.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7609kcal190.6g11.6g765.8g7.6g
Valittu annoskoko1250g3804kcal95.3g5.8g382.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g1902kcal47.7g2.9g191.5g1.9g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207