Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 317g57kcal1.8g7.9g1.3g2.2g
Kananmuna kuoreton 175g249kcal21.8g0.5g17.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g109kcal3.2g22.2g0.4g1.1g
Parmesan formaggio da pasta32g145kcal12.7g0g10.5g0g
Basilika, tuore 6.3g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 3.2g10kcal0.3g0.7g0.3g1.4g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla317g171kcal4.8g21.9g7.3g3.2g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Paprika vihreä 127g27kcal1.2g3.2g0.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss159g492kcal38.1g1.3g36.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2584kcal170.8g125.6g150g25g
Valittu annoskoko1250g1292kcal85.4g62.8g75g12.5g
Annoskoko puolitettuna625g646kcal42.7g31.4g37.5g6.3g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318