KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 194g50kcal3g6.8g0.4g3.7g
Paprika, punainen65g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g305g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Retiisi 97g17kcal1.4g1.9g0.1g1.6g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g97g257kcal27.2g0g16.5g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 233g462kcal6.1g1.8g45.2g15.6g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g129g129kcal23.3g0.3g3.9g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g129g259kcal22g2.7g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2547kcal175.2g62.4g167.6g54.8g
Valittu annoskoko1250g1274kcal87.6g31.2g83.8g27.4g
Annoskoko puolitettuna625g637kcal43.8g15.6g41.9g13.7g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950