Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 380g542kcal47.5g1.1g39g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 104g62kcal10.2g3.1g0.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl461g1696kcal133.6g0g129g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g184g1106kcal38.7g12.2g99.5g0g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.1g0g0.2g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g35g11kcal0g0g0g27.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)52g132kcal8.6g17.7g3.2g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7219kcal480.8g94.4g542.2g86.8g
Valittu annoskoko1250g3610kcal240.4g47.2g271.1g43.4g
Annoskoko puolitettuna625g1805kcal120.2g23.6g135.6g21.7g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488