Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g549g1097kcal109.7g0g71.3g0g
Vesi411g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl51g150kcal1.2g1.5g15.4g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix74g37kcal1.1g7.4g0.4g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Coctailkurkku, Pirkka21g5.6kcal0.2g1.1g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g41g370kcal0g0g41.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3553kcal231.8g65.6g257.8g5.4g
Valittu annoskoko1250g1777kcal115.9g32.8g128.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna625g888kcal58g16.4g64.5g1.4g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832