Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 432g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 324g106kcal2g18g0.6g8.3g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Purjosipuli 108g25kcal2g2.6g0.2g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 130g99kcal2.4g20.1g0.3g1.3g
Kevytkerma144g173kcal4.6g6.5g14.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g158kcal0.2g0.2g17.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow9g24kcal0.9g0.9g1.9g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl11g8.1kcal0.4g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1222kcal26.8g105.4g70.2g26.4g
Valittu annoskoko1250g611kcal13.4g52.7g35.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g306kcal6.7g26.4g17.6g6.6g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943