Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 808g615kcal15.2g125.3g1.6g8.1g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)289g116kcal11.8g15.3g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Maustekurkku116g19kcal0.8g3.5g0.1g2.1g
Ruohosipuli, tuore14g3.9kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Sokeri 1.4g5.9kcal0g1.4g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.2g1.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1530kcal56.4g294.4g6.4g21.2g
Valittu annoskoko1250g765kcal28.2g147.2g3.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna625g383kcal14.1g73.6g1.6g5.3g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234