Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali579g122kcal6.9g19.7g1.2g12.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha347g577kcal66g0g34.7g0g
Kananmuna kuoreton 127g182kcal15.9g0.4g13.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 116g382kcal2.3g3.5g40.5g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2604kcal185.4g55.4g182.2g26.8g
Valittu annoskoko1250g1302kcal92.7g27.7g91.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna625g651kcal46.4g13.9g45.6g6.7g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398