V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi947g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti28g142kcal7.1g9.5g8.2g8.1g
Aprikoosi, kuivattu 47g104kcal2.5g20.5g0.2g3.5g
Luumu kivetön 28g13kcal0.2g2.4g0.1g0.5g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)57g110kcal1.9g23.1g0.5g5.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl114g386kcal15.9g63.6g7.6g12.5g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%28g71kcal4g3.1g1.6g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1653kcal63.2g244.4g36.4g87.8g
Valittu annoskoko1250g826kcal31.6g122.2g18.2g43.9g
Annoskoko puolitettuna625g413kcal15.8g61.1g9.1g22g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720