Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 521g94kcal2.9g13g2.1g3.6g
Omena, keskikokoinen 200g260g89kcal0.5g18.5g0.8g4.7g
Päärynä kuorittu 260g113kcal0.8g20.8g0.3g10.2g
Valio Viola sinihome tuorejuusto130g208kcal10.4g5.2g16.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g78g203kcal21.1g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1414kcal71.4g115g66.8g37g
Valittu annoskoko1250g707kcal35.7g57.5g33.4g18.5g
Annoskoko puolitettuna625g353kcal17.9g28.8g16.7g9.3g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849