Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 683g311kcal0.3g75.2g0.1g0.5g
Mansikka 342g159kcal1.7g28.7g0.7g6.5g
Sokeri 55g222kcal0g54.6g0g0g
Mannasuurimo 171g540kcal17.4g108.6g1.9g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2463kcal38.8g534.2g5.4g26g
Valittu annoskoko1250g1231kcal19.4g267.1g2.7g13g
Annoskoko puolitettuna625g616kcal9.7g133.6g1.4g6.5g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970