Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 361g799kcal63.1g0g61.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 295g103kcal13.6g5.7g0.9g7.4g
Pekoni, paistettu 102g526kcal16.8g0g51.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g301g331kcal6.9g9.3g30g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g156g406kcal42.2g0g26.6g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4379kcal287.4g37.4g341.8g19g
Valittu annoskoko1250g2190kcal143.7g18.7g170.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna625g1095kcal71.9g9.4g85.5g4.8g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390