Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 203g1472kcal2.4g0.8g165g0g
Sokeri 197g800kcal0g196.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 191g273kcal23.9g0.6g19.6g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g264g894kcal23g187.4g2.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g93g557kcal22.3g6.1g50.1g0g
Leivinjauhe 17g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)232g320kcal17.4g12.3g23.2g0g
Appelsiinimehu, 2 dl52g23kcal0.2g5.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8738kcal180.2g831.8g520.8g0.2g
Valittu annoskoko1250g4369kcal90.1g415.9g260.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g2185kcal45.1g208g130.2g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245576