BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g389g391kcal11.7g54.5g14.2g3.5g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Chili paprika punainen21g8.3kcal0.4g1.9g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha415g689kcal78.9g0g41.5g0g
Rypsiöljy 69g614kcal0g0g69.4g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g148g178kcal5g5.3g14.8g0g
Vesi119g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3827kcal195.8g134.6g280.4g10g
Valittu annoskoko1250g1914kcal97.9g67.3g140.2g5g
Annoskoko puolitettuna625g957kcal49g33.7g70.1g2.5g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537