Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali115g24kcal1.4g3.9g0.2g2.4g
Punajuuri 134g51kcal1.3g9.2g0.3g3.3g
Peruna, vanha, kuorittu 191g145kcal3.6g29.6g0.4g1.9g
Porkkana 115g37kcal0.7g6.4g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]65g219kcal7.8g0g24g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 191g533kcal19.8g15.4g44g0.3g
Sitruuna kuorittu 11g4.7kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)8.6g8.6kcal0.6g1.5g0g0.2g
Vesi382g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2073kcal71.8g137g138.6g24.4g
Valittu annoskoko1250g1037kcal35.9g68.5g69.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna625g518kcal18g34.3g34.7g6.1g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209