Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 495g162kcal3.1g27.5g1g12.6g
Parsakaali brokkoli 412g145kcal19g8g1.2g10.3g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g330g1138kcal82.5g195.3g7.3g35.6g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2895kcal209.6g461.8g19g119.2g
Valittu annoskoko1250g1448kcal104.8g230.9g9.5g59.6g
Annoskoko puolitettuna625g724kcal52.4g115.5g4.8g29.8g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549