Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 23g17kcal3g0.3g0.1g1.6g
Voi ingman46g328kcal0g0g36.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 455g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 237g812kcal24.1g165.7g2.8g8.3g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g473g1586kcal56.8g312.5g11.4g38.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5574kcal167.8g978.8g101.4g97.4g
Valittu annoskoko1250g2787kcal83.9g489.4g50.7g48.7g
Annoskoko puolitettuna625g1394kcal42g244.7g25.4g24.4g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.2g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565