Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 465g84kcal2.6g11.6g1.9g3.3g
Purjosipuli 155g36kcal2.8g3.7g0.3g3.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%78g194kcal11.6g2.4g15.5g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g23g14kcal0.6g1.9g2.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 465g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g39g47kcal1.3g1.9g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g53kcal1.6g10.8g0.2g0.5g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1013kcal41.4g65g66g15.2g
Valittu annoskoko1250g507kcal20.7g32.5g33g7.6g
Annoskoko puolitettuna625g253kcal10.4g16.3g16.5g3.8g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977