Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 615g147kcal11.1g13.4g1.8g14g
Parsakaali, keitetty, suolaa 385g134kcal17.6g7.4g1.2g9.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g192g231kcal6.5g6.9g19.2g0g
Voi 7.7g56kcal0.1g0g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.1g0.1g0.4g
Mozzarella juustoraaste, valio39g112kcal10g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1436kcal93g71.6g73.4g47.8g
Valittu annoskoko1250g718kcal46.5g35.8g36.7g23.9g
Annoskoko puolitettuna625g359kcal23.3g17.9g18.4g12g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053