Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu221g279kcal24.3g0.7g19.9g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g4.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 163g1179kcal1.9g0.7g132.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g163g99kcal22.8g4.9g97.5g0g
Leivinjauhe 24g43kcal1.3g9.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g89kcal0.9g19.4g0.9g0g
Porkkanaraaste 200g325g88kcal2g17.2g0.7g8.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton325g520kcal26g13g42.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4593kcal158.4g130.2g587g16.4g
Valittu annoskoko1250g2296kcal79.2g65.1g293.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna625g1148kcal39.6g32.6g146.8g4.1g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749