Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl65g222kcal1.3g2g22.8g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)634g380kcal21.5g28.5g22.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g127g81kcal4.4g0.3g31.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g95g380kcal0g95g0g0g
Mansikkahillo 317g717kcal1.8g170.9g0.3g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3662kcal58g618.4g154g5.8g
Valittu annoskoko1250g1831kcal29g309.2g77g2.9g
Annoskoko puolitettuna625g916kcal14.5g154.6g38.5g1.5g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958