Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 129g184kcal16.2g0.4g13.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 28g86kcal2.5g15.6g0.5g3.9g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Vehnälese 14g32kcal1.9g2.2g0.6g5.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki294g165kcal25g14.7g0.6g0g
Emmental juustoraaste valio176g687kcal51.1g0g52.9g0g
Purjosipuli 47g11kcal0.9g1.1g0.1g1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 121g203kcal33.6g0g7.5g0g
Broilerifilee, uunissa 76g109kcal23.5g0g1.5g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)235g165kcal9.4g28.2g1.9g0g
Banaani, kuorittu 83g73kcal0.9g15.3g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3469kcal331.6g163.2g158.4g24.8g
Valittu annoskoko1250g1735kcal165.8g81.6g79.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna625g867kcal82.9g40.8g39.6g6.2g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687