Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g729g175kcal8.7g24.8g1.5g15.3g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Paprika, punainen109g28kcal1g5g0.4g2.2g
Kurkku 146g16kcal0.8g2g0.1g1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)109g22kcal0g7.1g0g0g
Oliiviöljy 66g580kcal0g0g65.6g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1713kcal25.2g89.6g135.6g40g
Valittu annoskoko1250g856kcal12.6g44.8g67.8g20g
Annoskoko puolitettuna625g428kcal6.3g22.4g33.9g10g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730