Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 344g262kcal6.5g53.3g0.7g3.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste172g45kcal1.5g8.2g0.5g4g
Hk, sininen lenkki 580g249g573kcal24.9g15.7g44.9g0.5g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen4.5g14kcal0.4g2.4g0.2g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla43g168kcal0.9g1.1g18g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)86g138kcal2.3g2.3g12.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 344g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.1g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2409kcal73.4g167g154.8g16.4g
Valittu annoskoko1250g1204kcal36.7g83.5g77.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna625g602kcal18.4g41.8g38.7g4.1g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050