Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)326g88kcal4.2g15.6g0.7g5.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)49g350kcal0g0g38.9g0g
Kananmuna, paistettu 486g982kcal62.2g1.6g81.9g0g
Pekoni rasvainen 178g667kcal21.3g0g65.7g0g
Ranskankerma Valio212g592kcal5.3g7.4g59.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5361kcal186g49.2g492.8g11g
Valittu annoskoko1250g2680kcal93g24.6g246.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna625g1340kcal46.5g12.3g123.2g2.8g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240