Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 345g764kcal60.3g0g58.6g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g216g237kcal36.6g2.2g8.6g1.5g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g259g556kcal46.6g5.2g41.4g0.5g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g431g366kcal4.3g19.4g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3846kcal295.6g53.6g277.6g4g
Valittu annoskoko1250g1923kcal147.8g26.8g138.8g2g
Annoskoko puolitettuna625g962kcal73.9g13.4g69.4g1g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206