Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha621g1031kcal118g0g62.1g0g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 311g199kcal9.9g15g10.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)155g196kcal17.1g0.5g14g0g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%78g217kcal22.5g1.9g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3329kcal337g42.2g200.8g2.6g
Valittu annoskoko1250g1664kcal168.5g21.1g100.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna625g832kcal84.3g10.6g50.2g0.7g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722