Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g521g1927kcal23.4g161.5g130.2g19.3g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g208g229kcal47.9g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g260g365kcal20.1g31.2g18.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)195g39kcal1.2g6.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5155kcal186.8g405.2g307g40.8g
Valittu annoskoko1250g2578kcal93.4g202.6g153.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna625g1289kcal46.7g101.3g76.8g10.2g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822