Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g386g848kcal42.4g34.7g61.7g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g130kcal0g0g14.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g482g169kcal7.7g33.2g0.5g6.7g
Vesi289g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 68g33kcal0.8g6.4g0.1g1.1g
Suolapähkinä 1.9g12kcal0.5g0.2g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2449kcal104.8g162.4g155.8g18g
Valittu annoskoko1250g1224kcal52.4g81.2g77.9g9g
Annoskoko puolitettuna625g612kcal26.2g40.6g39g4.5g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125