Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 794g502kcal23.8g38.1g27.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta258g929kcal33.5g180.6g5.4g9g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.1g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 175g249kcal21.8g0.5g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3647kcal158.6g438.6g134.4g18g
Valittu annoskoko1250g1824kcal79.3g219.3g67.2g9g
Annoskoko puolitettuna625g912kcal39.7g109.7g33.6g4.5g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356