Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi923g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 78g318kcal0g78.3g0g0g
Raparperi 221g75kcal1.5g12.2g0.2g3.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 28g93kcal0g22.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g971kcal3g226.2g0.4g7g
Valittu annoskoko1250g486kcal1.5g113.1g0.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna625g243kcal0.8g56.6g0.1g1.8g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516